Visie

Wij geloven in wat mensen mogelijk maken. Wij brengen Cloud transities en technologische innovatie naar opdrachtgevers over de hele wereld.

Missie

  • Wij ontwerpen en bouwen waardevolle en duurzame Cloud gebaseerde oplossingen.
  • Wij omarmen technologische innovatie om opdrachtgevers te helpen innoveren.
  • Wij creëren impact en delen onze kennis en ervaring met onze opdrachtgevers en de community.
  • Wij investeren in onze collega’s en een prettige, duurzame en veilige werkomgeving.

Onze kernwaarden

We begrijpen zowel de business als de technologie. Wij geloven in wat mensen mogelijk maken en streven ernaar om technologie voor hen te laten werken. Iedere opdrachtgever van Day2 zal werken met een toegewijd team van engineers met een breed scala aan vaardigheden en expertise, geschikt voor de desbetreffende opdracht. Onze engineers hebben de DevOps werkwijze stevig omarmd en werken samen met de DevOps-teams van de opdrachtgever of helpen dit team te realiseren. Onze engineers werken met verschillende oplossingen, platformen en technologieën, waardoor zij veelzijdig en gemotiveerd zijn om een project te laten slagen. Onze engineers ontwerpen, bouwen en implementeren innovatieve technologieën maar wij vinden dat het daar niet bij mag blijven. Uiteindelijk vormen kennis en expertise de benodigde brandstof voor iedere duurzame transitie of “moonshot in IT”. Daarom werken onze engineers altijd samen met de opdrachtgevers en dragen we graag onze kennis over waarbij Day2 uiteraard als strategisch vangnet kan blijven fungeren.

Over onze waarden

Bij Day2 passen we onze waarden voortdurend aan en streven we ernaar deze te verbeteren. “Day2-waarden” is een levend document. Het is belangrijk voor ons als bedrijf dat collega’s op de eerste plaats plaatst, dat onze waarden worden gedocumenteerd, verfijnd en herzien op basis van lessen die zijn geleerd tijdens de reis van de oprichting van ons bedrijf en de levenscyclus.