Day2

Over ons

Een Cloud-native organisatie worden betekent veelal keuzes maken die kunnen afwijken van bestaande technologieën, processen en de manier waarop mensen werken. Een dergelijke keuze heeft gewoonweg veel meer kans van slagen als je daarbij gebruik maakt van een beproefde aanpak en de benodigde kennis en expertise van het ontwerpen, bouwen en operationeel brengen van innovatieve technologieën. De engineers van Day2 werkten al met Cloud gebaseerde oplossingen voordat het Cloud werd genoemd, en hebben zowel kleine opdrachtgevers als multinationals en zogenaamde ‘born in the Cloud’ startups geholpen hun ambities te realiseren. Alles wat we doen, doen we aan de hand van onze kernwaarden, die ons in staat stellen om samen met onze opdrachtgevers waarde te creëren en een langdurige relatie te ontwikkelen.
People first
 
Wij geven om onze collega’s en creëren een veilige omgeving waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen.
No-nonsense
 
We houden het simpel, zeggen het zoals het is. Geen vaag en ingewikkeld technisch jargon, maar realistische proposities gericht op resultaat.
Build relationships
Relaties vormen de basis van ons bedrijf en helpen ons om samen met onze opdrachtgevers projecten te realiseren die anders onmogelijk zouden zijn.
Create successful customers
Onze aanpak en cultuur helpt onze opdrachtgevers succesvol te zijn in de Cloud.
Daring
 
Vanuit een comfortzone komt zelden innovatie. Wij denken in oplossingen en buiten de kaders; samen met onze opdrachtgevers schrijven we nieuwe verhalen.
Trust
 
Vertrouwen en eerlijkheid vormen ons fundament; fail fast, fail safe and create miracles.
Together
 
Alleen ga je snel, samen kom je verder. Samen met de teams van de opdrachtgever bereiken we de doelstellingen.