Day2

Over ons

Een cloud native organisatie worden betekent radicaal afwijken van bestaande technologie, processen en de manier waarop mensen werken. Zo’n spannend avontuur heeft een veel grotere kans van slagen met een beproefde benadering van het ontwerpen, bouwen en beheren van intelligente digitale oplossingen.

De engineers van Day2 werkten al aan cloudtechnologie voordat het cloud werd genoemd, en hebben zowel multinationals als ‘born in the cloud’ startups geholpen om hun doelen te bereiken. Alles wat we doen is in overeenstemming met onze kernwaarden, die ons in staat stellen om samen met onze klanten waarde te creëren en duurzame partnerships op te bouwen.

Onze kernwaarden

We begrijpen zowel ondernemerschap als technologie. Wij geloven in wat mensen mogelijk maken en streven ernaar om technologie voor hen te laten werken. Elke klant die we helpen krijgt een toegewijd team van engineers met een breed scala aan vaardigheden en expertise, toegesneden op het vraagstuk dat voorligt. Al onze engineers werken volgens DevOps principes en zullen ofwel je eigen DevOps-teams aanvullen, of helpen bij de opbouw ervan. Onze engineers krijgen de kans om te werken aan veel verschillende oplossingen, platformen en nieuwe technologieën.

Onze engineers ontwerpen, bouwen en beheren. Maar we vinden dat het daar niet bij moet blijven. Uiteindelijk zijn kennis en vaardigheden de brandstof van elke duurzame oplossing, innovatie of digitale transformatie én onderneming. Daarom werken onze engineers er hard aan om zichzelf overbodig te maken door hun kennis over te dragen aan onze klanten.

Meer weten?

Wil je doelgericht digitaal transformeren? En wil je dat snel en goed doen? Laat het ons weten!