Day2meet online meetup

Meetup: multi-cloud networking

Op 11 juni organiseerden wij onze eerste Day2meet online meetup over multi-cloud netwerken, inclusief bier en pizza voor alle deelnemers! Dit was een mooie eerste meetup en binnenkort zullen er meer volgen. Blijf op de hoogte van nieuwe Day2meet (online) meetups door onze website in de gaten te houden of meld je aan voor onze updates.

Online meetup programma 11 juni

Tijdens deze online meetup hebben we alles verteld over de multi-cloud networking solution van Aviatrix. We gingen onder andere in op de vraag hoe je gestandaardiseerd controle neemt over de networking van je multi-cloud en hoe je van multi-cloud networking een utility maakt waar teams geen omkijken meer naar hebben. Last but not least is er ook aandacht besteed voor de plek van multi-cloud networking in de overall architectuur, iets waar niet altijd voldoende over wordt nagedacht.

In het tweede deel van de meetup hebben we het gehad over Pomerium, een open source, self-hosted oplossing voor de bescherming van je interne webapplicaties via je bestaande identiteitsprovider. We hebben uiteengezet hoe Pomerium een aantal concepten van zero trust networking implementeert en wanneer het een VPN-implementatie kan vervangen.

In de onderstaande video kun je een deel het webinar terugkijken.

Stay tuned voor updates en toekomstige Day2meet meetups

Wil je op de hoogte gebracht worden van updates en toekomstige meetups? Laat dan je gegevens achter!


  Claim je ticket - er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

  Mis jij ook meetups en wil je deze online meetup bijwonen? Meld je dan snel aan! Om een intieme sfeer te kunnen creëren is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Tot op 11 juni!

  Meetup programma [EN]

  16:30 – Aanmelden voor de meetup
  17:15 – Introductie
  17:30 – Getting control over multi-cloud networking
  18:00 – Q&A
  18:15 – Pauze met pizza & bier
  18:30 – Pomerium
  19:00 – Q&A
  19:15 – Afsluiting van de meetup

  Schrijf je in

  er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

   Na registratie ontvang je binnenkort meer informatie over deze meetup. Waaronder login en meer informatie over het eten.

   Ben je 11 juni verhinderd?

   Ben je 11 juni verhinderd, maar wil je wel meer weten over multi-cloud netwerken en/of onze diensten? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan plannen we samen een meeting in.

   Day2 is een praktisch ingestelde cloud consultancy die organisaties helpt om digitale technologie te gebruiken om toegevoegde waarde te creëren.