We believe in what people make possible

Day2 is een hands-on cloud consultancy die bedrijven helpt om waarde te creëren met hun digitale strategie. We bieden verschillende diensten waarmee we bedrijven helpen met digitale innovatie. Onze klanten zijn nauw betrokken bij alles wat we ontwerpen en bouwen, zodat zij het zelf in beheer kunnen nemen.

Wij zijn Day2

Hoe zorg je ervoor dat cloudtechnologie en cloud native innovaties waarde toevoegen aan je bedrijf? Veel organisaties gebruiken cloud (native) services, maar behalen niet de resultaten die ze verwachten of willen. Daardoor vragen zij zich af of innovatie met cloudtechnologie wel mogelijk is. Is het voor iedere organisatie mogelijk om te profiteren van cloud en cloud native platforms?

Het korte antwoord is ‘ja’. Maar cloudtechnologie in huis halen is op zichzelf niet genoeg om betere of andere resultaten te behalen. Mensen en processen zijn net zo belangrijk. Net zoals weten hoe je de cloud moet gebruiken om je doelen te behalen. Of het nou om een startup gaat of een gevestigde organisatie met vele duizenden klanten: het samenspel van mensen, processen en technologie maken het verschil.

Zinvol transformeren

Day2 helpt bij het ontwerpen en implementeren van cloud en cloud native platforms of een combinatie van beide, beoordeelt je cloudarchitectuur of begeleidt je in je digitale transformatie. Wij begrijpen dat organisaties die afhankelijk zijn van oudere systemen voor belangrijke processen, moeite kunnen hebben om zowel legacy- als cloudtechnologie samen te brengen. Wij snappen waar je organisatie vandaan komt en stellen je in staat om je bedrijf doelgericht te transformeren met cloudtechnologie. Bekijk onze diensten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Day2-design

Design

We taxeren wat je nodig hebt en voorzien in een toekomstgericht en doelmatig design waarmee je lange tijd vooruit kunt.

Dday2-build

Build

Wij bouwen oplossingen en platformen met behulp van cloudtechnologie zodat jouw organisatie sneller kan innoveren.

Day2-operate

Operate

We delen graag onze kennis en kunde over hoe je cloud en cloud native technologie in de praktijk inzet.

Waarom Day2

We leren je wat we weten en laten je zien hoe we het doen, zodat je het uiteindelijk zelf kunt.