Design

Digitale transformatie

Een echte digitale transformatie vergt een integrale aanpak om de mogelijkheden, verwachtingen en kansen van technologie en medewerkers optimaal af te stemmen en zo bedrijfsprocessen en de wijze van informatiebehoefte verder te verbeteren. Zie het als middel om tot het doel te komen, een flexibele organisatie die snel kan reageren op een veranderende klant of markt behoefte. Het gaat om de drie-eenheid People, Process & Technologie.

  • Medewerkers, hun werkwijze, de informatiebehoefte en adaptief vermogen;
  • Processen en hoe deze verder te digitaliseren en te automatiseren zodat adequaat reageren op kansen en bedreigingen de standaard wordt;
  • Technologie en innovatie en hoe deze toe te passen om waarde toe te voegen aan de bedrijfsvoering.
De afstemming van deze drie elementen is wat een digitale transformatie laat werken en het creëren van de juiste cultuur is daarbij essentieel. De impact van Cloud en Cloud native technologieën, die de transitie helpen realiseren, moet omarmd worden door de gehele organisatie. Day2 helpt organisaties met het verwezenlijken dan deze digitale ambities.

Wij helpen bij het creëren van de juiste cultuur

Day2 kan helpen bij het definiëren van strategieën voor digitale transformatie op basis van organisatorische doelstellingen. We ondersteunen bij het creëren van de juiste cultuur en het verbeteren van het samenspel tussen de medewerkers, de bedrijfsprocessen en de technologie om een toekomst vaste oplossing te creëren. Een DevOps cultuur, full-stack automation, Cloud en Cloud native innovaties vormen hierbij de instrumenten om de zogenaamde ‘time-to-market’ en ‘time-to-value’ aanzienlijk te verbeteren.

Hulp nodig bij het transformeren?

Klaar voor een toekomstbestendige infrastructuur waarbij ‘People, Process & Technologie’ juiste zijn afgestemd en de organisatie helpen versnellen? Laat het ons weten en we schuiven graag aan om te helpen.  

Day2 is een praktisch ingesteld Cloud consultancy bedrijf en helpt organisaties bij het omarmen van Cloud en Cloud native technologie en zo toegevoegde waarde te creëren. We bieden een breed scala aan diensten om geloven in wat mensen mogelijk maken. Wij brengen Cloud transities en technologische innovatie naar opdrachtgevers over de hele wereld.