Build

Container services

Container services kunnen de schaalbaarheid en de snelheid van bedrijven sterk verbeteren. Een container-image is een kleine, standalone software executable die alles bevat wat nodig is om een applicatie uit te voeren: code, runtime, systeemtools, libraries en instellingen. Er zijn verschillende containerplatformen en de engineers van Day2 hebben ze allemaal in de vingers, inclusief AKS, EKS, OpenShift en een breed scala aan management tools en monitoring oplossingen.

De meerwaarde van Containerisatie

Day2 heeft niet alleen de technische kennis om met container services te werken, we weten ook de toegevoegde waarde voor een organisatie helder inzichtelijk te maken. Zo kan een organisatie de juiste keuze maken bij het kiezen van containertechnologie en natuurlijk kan Day2 hierbij begeleiden – graag zelfs!

Wij helpen een organisatie om container services onder de knie te krijgen

Naast advies en containerisatie zorgen wij ervoor dat het loggen, monitoren en integreren binnen het bedrijfsproces consequent wordt gedaan. Het beheer van het platform automatiseren we zoveel mogelijk en we dragen zorg voor gedegen kennisoverdracht.

Hulp nodig bij plannen met Containers?

Neem dan contact op! Day2 is een praktisch ingesteld Cloud consultancy bedrijf en helpt organisaties bij het omarmen van Cloud en Cloud native technologie en zo toegevoegde waarde te creëren. We bieden een breed scala aan diensten om geloven in wat mensen mogelijk maken. Wij brengen Cloud transities en technologische innovatie naar opdrachtgevers over de hele wereld.