Build

Cloud keuzes

Bij Day2 houden we niet van beperkingen en werken Cloud-agnostisch. Kortom, wij richten ons op het ontwerpen van een infrastructuur en functionaliteit die naadloos kan draaien op ieder Cloud platform. Daarom voelen we ons op ons gemak bij elke private of publieke Cloud, of het nu gaat om het AWS, Azure, OpenStack of GCP of één van de andere Cloud providers.

Welke Cloud past het beste de behoeften van een organisatie?

Cloud is een lastig begrip en feitelijk is het rekenkracht, geheugen, opslag en intelligentie die elders draait. Waar ‘elders’ is, kan voor iedere organisatie verschillen en is afhankelijk van meerdere factoren. Engineers van Day2 zijn meegegroeid in het Cloud tijdperk en kennen het klappen van de zweep en kunnen daardoor een organisatie bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Day2 kan helpen met het ontwerpen, bouwen en operationeel brengen van de bestaande of beoogde Cloud omgeving en heeft zowel kleine opdrachtgevers als multinationals en zogenaamde ‘born in the Cloud’ startups geholpen hun Cloud ambities te realiseren

Hulp nodig bij de transitie naar cloud?

Neem dan contact op! Day2 is een praktisch ingesteld Cloud consultancy bedrijf en helpt organisaties bij het omarmen van Cloud en Cloud native technologie en zo toegevoegde waarde te creëren. We bieden een breed scala aan diensten om geloven in wat mensen mogelijk maken. Wij brengen Cloud transities en technologische innovatie naar opdrachtgevers over de hele wereld.