Day2

Diensten

Day2 biedt een divers palet aan diensten voor iedere fase van een Cloud- of Cloud-native transitie. Onze dienstverlening is gebaseerd op Cloud- of Cloud-native technologieën waarbij het analyseren van de huidige situatie, het definiëren van mogelijke verbeterpunten, het verhogen van de elasticiteit, het verhogen van de mate van automation, het reduceren van de complexiteit, het beperken van mogelijke risico’s en het verkrijgen van grip op de kosten, ons primaire aandachtsgebied vormen. Wij helpen organisaties doelgericht te transformeren.

Design

Onze architectuurbeoordeling is geschikt voor iedere organisatie die een cloud (native) oplossing wil en deze volledig wil automatiseren.
Day2 helpt je een strategie te definiëren voor digitale transformatie. Wij houden altijd rekening met jouw organisatorische doelstellingen.
day2-build

Build

De keuze in containerplatforms is groot. Met onze container service helpen wij jou het platform te kiezen dat past bij jouw zakelijke behoeften.
Google Cloud Platform, AWS, Miocrsoft Azure, Openstack of een van de anderen. Met onze clouddiensten helpen wij u de juiste cloud te kiezen.
Day2 configureert full stack automation en creëert een DevOps-cultuur. Wil je weten hoe je DevOps in goede banen kunt leiden? Neem dan contact op!
Day2-operate

Operate

Een snelle time-to-market en time-to-value bereiken? Kies dan samen met ons voor DevOps. Lees meer over ons DevOps team en onze consultancydiensten.
Onze site reliability consultant is de verbindende schakel in alle fasen, van ontwerp tot bouw, van beheer tot (kennis) overdracht.